Categorieën
Lifestyle

Zo kun je je eigen foto’s verwerken in je interieur

[ad_1]

Ben jij een echte fotograaf en maak jij van alles wat je ziet en ervaart plaatjes om te herinneren? Staat jouw hele telefoon vol met allerlei foto’s van je reizen, je familie of die ene bloem die je ontdekte toen je aan het wandelen was? Het is bijna zonde om hier niets mee te doen en ze te laten vervagen in de fotogalerij van je telefoon. Je kunt deze foto’s namelijk een heel mooi plekje in huis geven, zodat je er dagelijks aan herinnerd wordt. Hoe je dat origineel kunt aanpakken? We geven graag wat tips!

Als tegelkunstwerk

Heb je al eens kennis gemaakt met hexagon foto tegels? Waarschijnlijk niet en dat is helemaal oké, want we leggen het graag uit. Deze tegels hebben namelijk een zeshoekige vorm en passen perfect in een totaal van meerdere tegels. Je kunt dus je foto laten drukken op deze kunstwerken, waardoor je een ontzettend creatieve uitstraling maakt. Plaats ze iets dichter bij elkaar voor een mooi geheel of juist iets verder uit elkaar voor een grotere impact. Hoe je het ook doet, het wordt ongetwijfeld een persoonlijk kunstwerk die je overal op zou kunnen hangen.

Een megafoto

Een megafoto

Wil je niet veel aan de foto of de uitstraling zelf veranderen, maar zou je deze wel graag een ereplek geven in je woning? Dan kun je de foto vergroten, waarna ze op elegant fotopapier gedrukt worden. Zo kun je het als een soort poster gebruiken en ophangen op een gewenste plek, tegen een ontzettend kleine prijs. Dit is vooral een fantastisch idee als je graag meerdere foto’s in de roulatie wilt gooien en dus niet per foto een bepaald bedrag wilt uitgeven. De foto wordt op jouw gewenste maat afgedrukt, waarna je er voor een lange tijd van kunt genieten.

Maak een meerluik

Ben jij een echte reiziger en heb je fantastische vakantiekiekjes van enorme landschappen? Dan is een meerluik wellicht iets voor jou. Zie het als je foto in drieën knippen en deze als losse schilderijen naast elkaar aan de wand hangen. Zo behoud je de sfeer van de foto nog steeds en benadruk je de magische grootte van het landschap. Deze kun je vervolgens een mooie plek geven in de woonkamer, waar deze echt impact kan maken. Je kunt het natuurlijk ook boven je bed, in je kantoor of op een andere plek in huis hangen. Dat ligt er maar net aan wat voor foto het is en bij welke sfeer deze goed past.[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.