Categorieën
Lifestyle

Vrijstaande woning? Schaf een elektrische poort aan

[ad_1]

Wanneer je een vrijstaande woning hebt, is het fijn om jouw terrein af te scheiden met een stevig hekwerk en een bijpassende poort. Zo creëer je voldoende privacy en maak je de woning veiliger. In plaats van een standaard poort raden we een elektrische poort aan. Ben je benieuwd waarom? Lees meer over de voordelen in dit artikel.

Poort openen zonder uit te stappen

Een elektrische poort zorgt voor erg veel gemak. Als je een handmatige poort hebt, moet je iedere keer uit de auto stappen voordat je weg kunt rijden. Vooral tijdens de hele koude en regenachtige dagen is dit erg vervelend. Gun jezelf daarom het gebruiksgemak van een poort die je elektrisch kunt bedienen.

Altijd veilig afgesloten

Bij gebruik van een elektrische poort hoef je niet bang te zijn dat je het hek vergeet te sluiten. Dat gebeurt namelijk automatisch. Zo is jouw terrein altijd veilig afgesloten als je de deur uit gaat. Voor een extra veilig gevoel kun je een alarmsysteem of camerasysteem toevoegen. Heb je huisdieren die in de tuin lopen? Kies dan voor een elektrische poort met gevoelige sensoren. Dit zorgt ervoor dat de poort niet sluit zolang er een dier, mens of voertuig tussen staat. Zo kunnen vervelende ongelukken worden voorkomen.

Geschikt voor intensief gebruik

Elektrische tuinpoorten van hoge kwaliteit zijn geschikt voor intensief gebruik. Je kunt er dan ook jaren plezier van hebben! Via vansprundelict.nl is het mogelijk om betrouwbare elektrische poorten aan te vragen. De poorten zijn CE-gekeurd en worden jaarlijks gecontroleerd voor optimale veiligheid en kwaliteit.

Automatische poort met nummerbordherkenning

Automatische-poort-met-nummerbordherkenning

Voor nóg meer luxe kies je voor een automatische poort met nummerbordherkenning. Zodra je met de auto aan komt rijden, zal de poort automatisch openen en vervolgens weer achter je sluiten.

Poort bedienen met app of afstandsbediening

Een elektrische poort is natuurlijk ook te bedienen met een handige afstandsbediening of met een app op je smartphone. Dit is ideaal als je weg gaat op de fiets of thuis komt na een wandeling. Andere opties zijn om de poort te openen met een pasje, code, deurbel met camera of door middel van een tijdschema. Kies de bediening die het beste aansluit op jouw wensen en leefstijl. Laat je eventueel eerst adviseren door een specialist.

Ook geschikt voor bedrijven

Uiteraard zijn elektrische en automatische poorten ook erg geschikt voor bedrijven. Het is goede beveiliging voor je kantoor, magazijn, winkel of een ander bedrijfspand. Combineer dit met een camera- en alarmsysteem om inbrekers buiten de deur te houden.[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.