Categorieën
Nieuws

Tropische storm Bonnie zal zich waarschijnlijk vormen in het Caribisch gebied en op verschillende eilanden ongeveer 15 cm regen laten vallen

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Tropische storm Bonnie zal zich de komende week waarschijnlijk ontwikkelen in de zuidelijke Caraïben, met ongeveer 15 centimeter regen op verschillende eilanden in het gebied.

Vanaf woensdag is de Nationaal orkaancentrum gaf potentiële tropische cycloon twee een kans van 90% om zich de komende vijf dagen in het zuidelijke Caribisch gebied te vormen.

De tropische storm zou Bonnie heten, volgens het National Hurricane Center, dat voorspelt dat het systeem Venezuela, Columbia zal treffen en vervolgens naar Nicaragua en Costa Rica zal gaan.

De regering van Venezuela heeft woensdag maatregelen genomen om de impact van de mogelijke tropische storm te beperken en heeft scholen gesloten, schuilplaatsen geopend en reizen per lucht en water beperkt.

WAT IS EEN TROPISCHE STORING?

De tropische storm Bonnie zal zich de komende week waarschijnlijk ontwikkelen in de zuidelijke Caraïben, waarbij op verschillende eilanden in het gebied ongeveer 15 centimeter regen valt.

De tropische storm Bonnie zal zich de komende week waarschijnlijk ontwikkelen in de zuidelijke Caraïben, waarbij op verschillende eilanden in het gebied ongeveer 15 centimeter regen valt.
(Nationale Oceanische en Atmosferische Administratie)

De Venezolaanse president Nicolás Maduro zei tijdens een televisietoespraak dat zware regenval de afgelopen dagen een probleem is voor het land.

“Let op, voorzichtigheid, voorbereiding, stalen zenuwen!”, zei Maduro.

Curaçao, een Nederlands Caribisch eiland, heeft woensdagochtend een avondklok ingesteld. De regering beval ook bedrijven te sluiten.

REGEN VERWACHT IN DE GOLF ALS DE TEMPERATUREN OP VLAKKEN WORDEN

In Trinidad & Tobago, waar het systeem is gepasseerd, waren er stroomstoringen en werden afvalwaterzuiveringsinstallaties stilgelegd, maar er is geen ernstige schade gemeld.

Waarschuwing voor tropische storm van kracht voor Aruba, Curaçao, delen van Venezuelaevenals delen van Colombia.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Voor Grenada, Trinidad & Tobago en het noordoosten van Venezuela wordt maar liefst 15 centimeter regen verwacht.

De Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.