Categorieën
Nieuws

Rusland vuurde raketten af ​​op winkelcentrum Oekraïne met ‘meer dan duizend burgers’, zegt Zelenskyy

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

De Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy zei maandag dat Russische luchtaanvallen een druk winkelcentrum hebben getroffen, waardoor een aantal slachtoffers “onvoorstelbaar” zijn.

Het incident vond plaats in Kremenchuk en de video die op de Telegram-pagina van Zelenskyy werd gedeeld, toonde een enorme brand die woedde op de locatie.

“De bezetters vuurden raketten af ​​op het winkelcentrum, waar meer dan duizend burgers waren”, schreef Zelenskyy. “Het winkelcentrum staat in brand, reddingswerkers bestrijden het vuur, het aantal slachtoffers is niet voor te stellen.

Volgens de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy hebben Russische luchtaanvallen maandag een winkelcentrum in Krementsjoek getroffen.

Volgens de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy hebben Russische luchtaanvallen maandag een winkelcentrum in Krementsjoek getroffen.
(Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy Telegram)

“Geen gevaar voor het Russische leger. Geen strategische waarde. Alleen de poging van mensen om een ​​normaal leven te leiden, wat de bezetters zo boos maakt”, voegde Zelenskyy eraan toe.

Dit is een nieuwsbericht in ontwikkeling. Kom terug voor updates…

[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.