Categorieën
Nieuws

Rusland richt zich op first lady Jill Biden, dochter met nieuwe sanctiegolf

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Rusland uitgebreid zijn sancties “stoplijst” om first lady Jill Biden en haar dochter op dinsdag op te nemen.

Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zegt dat de stap komt “als een reactie op de steeds groter wordende Amerikaanse sancties tegen Russische politieke en publieke figuren”. De sancties zijn gericht tegen de first lady en eerste dochter, Ashley Biden, evenals 23 anderen, waaronder senaatsleider Mitch McConnell.

Rusland heeft geconfronteerd met zware sancties van de VS en bondgenoten vanwege de aanhoudende invasie van Oekraïne.

De sancties waren zowel gericht tegen de familie van Poetin als op zijn team van oligarchen, en legden beslag op Russische eigendommen over de hele wereld.

OEKRANE FINANCIERINGSBESLUIT: DEZE 11 REPUBLIKEINSE SENATOREN GESLOTEN VAN PARTIJLEIDERSCHAP, TEGEN $ 40 MILJARD AAN HULP

De Russische president Vladimir Poetin.

De Russische president Vladimir Poetin.
(Alexander Demyanchuk, Sputnik, Kremlin Pool Foto via AP)

RUSLAND HEEFT MOGELIJK TIJDENS DE HISTORISCHE SCHULDVERMIJDING VERMIJDEN

De westerse sancties hebben ertoe geleid dat veel internationale bedrijven terugtrekken uit Rusland. Sommige bedrijven hebben ervoor gekozen het land om humanitaire redenen te verlaten.

Bijna 1.000 bedrijven hebben hun activiteiten in Rusland stopgezet of anderszins beperkt sinds het land in februari begon met de invasie van Oekraïne. analyse van Yale University.

De druk is toegenomen aan internationale bedrijven om de banden met Rusland waar mogelijk te verbreken, meer dan alleen het naleven van sancties.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Het spervuur ​​van sancties heeft alleen de Russische olie- en gasindustrie grotendeels ongeschonden gelaten, hoewel ook dat wordt bedreigd.

[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.