Categorieën
Lifestyle

Pocketvering matras? Kies voor kwaliteit!

[ad_1]

De keuze aan matrassen is reuze, maar welk matras past het beste bij jou? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een koudschuim, traagschuim of latex matras, maar ook veel mensen kiezen voor een pocketvering matras. In dit artikel meer over de pocketvering matras; wat is een pocketvering matras, waarom kiezen voor dit matras en waar koop je voordelig een pocketvering matras?

Matras met veren

Een pocketvering matras heeft een pocket. Dit zijn veren die afzonderlijk van elkaar verpakt zijn in een soort zakjes. Een pocketvering matras kennen we eigenlijk al heel lang en is nog steeds ongekend populair. Dit matras ventileert namelijk uitstekend en neemt eenvoudig vocht op. Met deze kenmerken lijkt het een beetje op het koudschuim matras, hoewel een koudschuim matras iets steviger is. Een pocketvering matras is in de zomer een verademing en voor veel mensen een aanrader. Een klam matras? Dat is met een pocketvering matras verleden tijd.

Matras met veren

Voor veel mensen de juiste keuze

Dat een pocketvering matras voor veel mensen de juiste keuze is, mag duidelijk zijn. De pocketvering matrassen hebben een zeer hoog comfort en worden door veel mensen als prettig ervaren. Wel heb je bij een koudschuim matras vaak een iets betere gewichtsverdeling. Weeg je meer dan 100 kilo? Dan is het wellicht beter om te kiezen voor een koudschuim matras, omdat deze steviger en veerkrachtiger is. In dit matras zak je iets minder weg dan in een pocketvering matras.

Verschil tussen pocketvering en bonellvering

Twijfel je tussen pocketvering en bonellvering? Dan kun je in veel gevallen beter kiezen voor een pocketvering matras. Dit omdat een pocketvering matras een betere ondersteuning biedt. Dit zorgt voor meer slaapcomfort. Wel zit er een prijsverschil tussen de verschillende soorten veren- en schuimmatrassen. Het is goed om hier rekening mee te houden, voordat jij een nieuw matras gaat aanschaffen.

Welk matras is het meest geschikt voor jou?

Wil jij een pocketvering matras kopen? Kom dan eens langs in de Matrasfactory showroom in Heerenveen. Je vindt hier allerlei soorten matrassen, zoals koudschuim matrassen, traagschuim matrassen, latex matrassen natuurlijk de pocketvering matrassen. Je kunt hier van maandag tot en met zaterdag komen proefliggen om te ontdekken welk matras het meest geschikt is voor jou. Zit er geen matras voor je tussen? Dan kan er ook een matras op maat gemaakt worden, die helemaal voldoet aan jouw wensen en behoeften.[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.