Categorieën
Nieuws

Minstens 20 doden in Zuid-Afrikaanse club

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Zuid-Afrikaanse politie onderzoeken de dood van minstens 20 mensen in een nachtclub in de kustplaats Oost-Londen zondagochtend vroeg.

Het is onduidelijk waardoor de dood van de jongerendie naar verluidt een feest bijwoonden om het einde van de winterschoolexamens te vieren.

De lokale krant Daily Dispatch meldde dat lichamen over tafels en stoelen waren uitgestrooid zonder zichtbare tekenen van verwondingen.

“Op dit moment kunnen we de doodsoorzaak niet bevestigen”, zei woordvoerder van de gezondheidsafdeling Siyanda Manana.

NOORWEGEN NACHTCLUB SCHIETEN: 2 DODEN, 10 GEWONDEN BIJ VERMOEDELIJKE TERREUR-GERELATEERDE AANVAL

“We gaan zo snel mogelijk autopsies uitvoeren om de waarschijnlijke doodsoorzaak vast te stellen. De overledenen zijn naar staatsmortuaria gebracht”, voegde Manana eraan toe.

AARDBEVING DOODTAL IN AFGHANISTAN STIJGT TOT 1.150 NA NASCHOK

Minister van politie Bheki Cele werd op zondagochtend verwacht ter plaatse te komen.

De eigenaar van de club, Siyakhangela Ndevu, vertelde de lokale omroep eNCA dat hij zondagochtend vroeg ter plaatse was geroepen.

Een Zuid-Afrikaanse vlag wappert boven een vlag met het logo van het vaccinproductie- en -opslagbedrijf Biovac, buiten de kantoren van het bedrijf in Kaapstad, 18 maart 2021.

Een Zuid-Afrikaanse vlag wappert boven een vlag met het logo van het vaccinproductie- en -opslagbedrijf Biovac, buiten de kantoren van het bedrijf in Kaapstad, 18 maart 2021.
(Reuters/Mike Hutchings)

“Ik weet nog steeds niet wat er echt is gebeurd, maar toen ik ’s ochtends werd gebeld, kreeg ik te horen dat de plaats te vol was en dat sommige mensen probeerden de taverne binnen te komen”, zei hij.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

“We zullen echter horen wat de politie zegt over de doodsoorzaak”, voegde Ndevu eraan toe.

[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.