Categorieën
Nieuws

Elon Musk verbreekt Twitter-stilte met foto van ex-vrouw, de paus in Venetië

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Elon Musk heeft zijn stille streak op Twitter, het socialemediaplatform dat hij koopt, doorbroken.

Musk heeft getweet voor het eerst van zijn persoonlijke account op vrijdag, waarmee hij een opmerkelijke afwezigheid van negen dagen op Twitter doorbrak, met een eerbetoon aan een populaire YouTuber die aan kanker is overleden. Hij deelde ook een paar foto’s met een terugblik op zijn 40e verjaardagsfeestweekend en een recente foto van met paus Franciscus en vier van zijn zonen.

In deze foto-illustratie wordt het Twitter-account van Elon Musk weergegeven op het scherm van een iPhone op 26 april 2022 in Parijs, Frankrijk.  (Foto-illustratie door Chesnot/Getty Images)

In deze foto-illustratie wordt het Twitter-account van Elon Musk weergegeven op het scherm van een iPhone op 26 april 2022 in Parijs, Frankrijk. (Foto-illustratie door Chesnot/Getty Images)
(Foto-illustratie door Chesnot/Getty Images)

Musk twitterde een eerbetoon aan een overleden YouTuber die zei: “Populaire Minecraft YouTuber Technoblade met 12 miljard abonnees is onlangs op 23-jarige leeftijd overleden aan kanker, en dit maakte [me] besef dat kanker is [an] absurd stuk letterlijk afval en dood, maar probeer ook je beste leven te leiden met mensen die het weten. Ze zouden de volgende dag kunnen sterven, en je zou er spijt van krijgen als je niets met ze deed.” Het eerbetoon omvatte een citaat van Sonic the Hedgehog.

ELON MUSK WORDT FAN VAN ‘HARD CORE AUTHORITARIAN RECHT’ NA EENMAAL OP REPUBLIKEIN TE STEMMEN: MSNBC-KOLOM

‘Voel je je… misschien… een beetje verveeld?’ nog een tweet gelezen.

Musk deelde ook een foto van de Pontifex met zichzelf en zijn zoon Griffin, 18, en drieling, Kai, Damian en Sax Musk, alle 16.

De CEO van Tesla deelde ook een foto van zichzelf in een “tragisch” pak toen hij eerder Venetië bezocht met ex-vrouw Talulah Riley.

RON DESANTIS SPEELT OVER ELON MUSK’S 2024-ONDERSTEUNING: ‘IK WELKOM STEUN VAN AFRIKAANS-AMERIKANEN’

Riley, een actrice (“Westworld” en “Pride & Prejudice”), en Musk trouwden twee keer, in 2010-2012 en 2013-2016. Ze is aan het daten met “Pistol”-collega Thomas Brodie-Sangster.

Elon Musk gebaart terwijl hij spreekt tijdens een persconferentie op de Starbase-faciliteit van SpaceX in de buurt van Boca Chica Village in Zuid-Texas op 10 februari 2022. (Foto door JIM WATSON / AFP) (Foto door JIM WATSON/AFP via Getty Images)

Elon Musk gebaart terwijl hij spreekt tijdens een persconferentie op de Starbase-faciliteit van SpaceX in de buurt van Boca Chica Village in Zuid-Texas op 10 februari 2022. (Foto door JIM WATSON / AFP) (Foto door JIM WATSON/AFP via Getty Images)
(Foto door JIM WATSON/AFP via Getty Images)

Tijdens een interview met The Independent zei Riley dat zij en Musk “zeer diepe liefde en verbondenheid” delen. “Hij is een geweldige vriend. Hij zorgt voor mij. We zijn nu op een gelukkige plek, waar we goed voor elkaar zijn, wat heel fijn is. Ik heb de grootste liefde voor hem,” voegde ze eraan toe.

De terugkeer van Musk naar het platform komt zoals hij de afgelopen weken routinematig heeft getweet over zijn aankoop van Twitter en zijn onenigheid over vermeende bots op hun platform. Hij heeft ook getweet over de regering van Biden, Oekraïne, en zijn potentiële steun voor de Republikeinse 2024 hoopvol Ron De Santis.

Tesla CEO Elon Musk is afgebeeld terwijl hij de start van de productie bij Tesla bijwoont "Gigafabriek" op 22 maart 2022 in Gruenheide, ten zuidoosten van Berlijn.  (Foto door Patrick Pleul / POOL / AFP) (Foto door PATRICK PLEUL/POOL/AFP via Getty Images)

Elon Musk, CEO van Tesla, wordt afgebeeld terwijl hij de start van de productie bijwoont in Tesla’s “Gigafactory” op 22 maart 2022 in Gruenheide, ten zuidoosten van Berlijn. (Foto door Patrick Pleul / POOL / AFP) (Foto door PATRICK PLEUL/POOL/AFP via Getty Images)
(Foto door PATRICK PLEUL/POOL/AFP via Getty Images)

KLIK OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Musk heeft zeven kinderen, Griffin en Xavier (nu wettelijk bekend als Vivian Jenna Wilson), die in april 2004 als een tweeling werden geboren; drieling Kai, Sax en Damian Musk geboren in januari 2006; X AE A-XII Musk geboren in mei 2020 en zijn nieuwste, Exa Dark Sideræl Musk – die door Y gaat – werd geboren in januari 2022. Musk’s eerste zoon, geboren Nevada Alexander Musk met toenmalige vrouw Justine Wilson in 2002, stierf plotseling zuigelingsdoodsyndroom op slechts 10 weken.[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.