Categorieën
Geen categorie

Een Nederlands Rijbewijs Theorie examen halen.

Het Nederlandse rijbewijs is een van de meest universeel geaccepteerde rijbewijzen dankzij het feit dat Nederland deel uitmaakt van de Europese Unie.

Het is echter ook een van de moeilijkst te verkrijgen rijbewijzen.

Een nauwkeurig testproces gecombineerd met een solide infrastructuur betekent dat de Nederlandse wegen tot de veiligste ter wereld behoren.

Wist u dat expats en immigranten?
Als u van buiten de EU komt, is uw bestaande rijbewijs slechts 6 maanden geldig. Na deze periode mag u niet meer rijden, tenzij u bereid bent hoge verkeersboetes te riskeren

Een Nederlands rijbewijs is een hoogwaardig rijbewijs dat u toegang geeft tot alle verhuurbedrijven en het geeft u toegang tot buitenlandse wegen wereldwijd.

Daarnaast is een Nederlands rijbewijs indirect ook een kleine en handige identiteitskaart in Nederland.

Voor alle expats en immigranten buiten de EU
Schrijf je in bij een gerenommeerde rijschool

Schrijf je in bij een rijschool die een hoog slagingspercentage heeft. Een zeer belangrijk gegeven is dat zij geclassificeerde docenten Engels hebben die je kunnen bijbrengen op weg naar het behalen van je Nederlandse rijbewijs. Bijvoorbeeld rijschool LesDirect.nl staat bekend om zijn hoogopgeleide en vriendelijke Engelse instructeurs en bijbehorende slagingspercentages.

Je rijschool zal normaal gesproken je primaire contact zijn voor alle procedures waarbij het CBR (‘Centraal Bureau Rijvaardigsheidbewijzen’ in het Nederlands) betrokken is, de organisatie die verantwoordelijk is voor het afnemen van rijexamens.

Zodra je bij een rijschool bent ingeschreven, kun je samen een datum prikken voor je theorie-examen en daarna voor je praktijkexamen. Ook voor het theorie-examen moet je slagen, voordat je daadwerkelijk je Nederlandse rijbewijs krijgt.

Je rijschool zal via de website van het CBR meteen een datum en plaats voor het theorie-examen voor je reserveren, want de wachttijden kunnen nogal oplopen. Je hebt een geldige DigiD (Nederlandse digitale identiteit) nodig om deze CBR-afspraken te kunnen maken.

Ondertussen begin je met je theorievoorbereiding. Het mooie is dat je naast je theorievoorbereiding ook kunt beginnen met je praktijklessen.

Snelste theorie voorbereiding | een theorie spoedcursus

Theorie College Nederland biedt goede theorie spoedcursussen om snel en gemakkelijk je theorie examen te halen. Ze hebben ook dezelfde online cursussen voor het geval je niet kunt komen opdagen bij de spoedcursus op locatie.

Maar je bent vrij om je theorie opleidingsinstituut te kiezen of misschien een ‘doe-het-zelf’ programma.

Over Theorie College Nederland
Dit is de theorie spoedcursus waarvoor je binnen 24 uur slaagt voor het CBR theorie-examen. Ook zal de bestudeerde kennis onthouden en vastgehouden worden. Ook na je examen!

Theorie examen
Theorie College Nederland werkt samen met de gerenommeerde rijschool LesDirect in de regio Eindhoven; Helmond, Deurne, Horst aan de Maas, voor theorie-examens of de rijschool van jouw voorkeur in Nederland.

Online theorieles
Maar hoe dan? Bij de meeste theorie spoedcursussen vergeet je in één dag 80% van de bestudeerde kennis die je hebt geleerd. Bij Theorie College Nederland begin je twee weken voor de start van de dagcursus via je eigen online toegang met het oefenen en herhalen van de meeste leerstof. Bijvoorbeeld verkeersborden en -regels.

CBR examen stof

Je ontvangt een inlogcode waarmee je kosteloos kunt inloggen in ons online theorie praktijklokaal. Dit alles gebeurt op een ontspannen manier op je smartphone, laptop, of tablet waar en wanneer het jou uitkomt.

Effectieve en levendige leertechniek
Bij Theorie College Nederland passen ze een bewezen effectieve en levendige leertechniek toe tijdens de online theorie spoedcursus. Hun trainers zijn zelfs gecertificeerde opleiders voor mensen die last hebben van faalangst, autisme/ADHD en dyslexie.

Door hun persoonlijke, laagdrempelige aanpak zorgen zij voor een ontspannen, informele sfeer tijdens de cursussen. Een week na afloop gaat iedereen goed uitgerust op weg naar het CBR-examencentrum.

Meld je hier aan voor het online TCN-opleidingsprogramma!

Met deze aanpak leer je alle leerstof veel makkelijker en wordt het ook beter onthouden na de online cursus van twee dagdelen. Bovendien heb je de belangrijkste theoriekennis al voor de start van de online cursus.

Spectaculaire leuke cursus
Om de theorie nog beter te onthouden heb je na de spoedcursus 3 weken extra toegang tot het materiaal op hun website. Geheel vrijblijvend kun je op die site zelfs een compleet theorie-examen doen. Vindt deze cursus bij rijschool veendam automatique.

auto te water

Als je slaagt voor het theorie examen krijg je een flinke korting op een spectaculaire fun cursus zoals een slipcursus of Auto te Water cursus. Als je het examen foutloos doet krijg je de cursus van je keuze gratis!

Voordelen van Theorie College Nederland
Je CBR examen binnen 24 uur
100% slagingsgarantie
Gediplomeerde en prettige UK trainers
Ruim 17 jaar les- en praktijkervaring

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.