Categorieën
Nieuws

Duitse 8-jarige jongen gevonden in riool een week na verdwijning

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Een 8-jarige jongen die vermist werd in de… noordwest Duitsland stad van Oldenburg voor meer dan een week werd zaterdag gevonden in het riool van de stad op ongeveer 300 meter van het huis van zijn familie.

Een bewoner hoorde rond 06.30 uur geluiden onder een putdeksel vandaan komen en waarschuwde de politie.

De kleine jongen, die de politie Joe heeft genoemd, was “volledig uitgekleed toen hij werd gevonden” en “had geen ernstige uitwendige verwondingen, maar was ernstig onderkoeld en uitgedroogd.”

“Na evaluatie van alle sporen en aanwijzingen, gaan de agenten er nu van uit dat Joe op de dag van zijn verdwijning door een afvoer in het regenwaterriool is gekropen en daar na enkele meters zijn oriëntatie verloor”, zegt de politie van Oldenburg dinsdag in een persbericht.

VERMIST MANNENBOOT VAN NORTH CAROLINA GEVONDEN OP EILANDEN BIJ PORTUGAL

Wetshandhavers zijn van mening dat Joe op 17 juni tijdens het spelen door een afvoerleiding van ongeveer een meter breed klom en verdwaalde in het ondergrondse systeem.

Zoekploegen speurden dagenlang de omgeving af, onder meer door een robot met camera het riool in te sturen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

“Ik ben erg onder de indruk van de grote inzet van de afgelopen dagen. Ik wil alle hoofd- en vrijwillige krachten en mensen bedanken die alles met empathie en een grote persoonlijke inzet – tot diep in de nacht – hebben gedaan om zoek een vermist kind. Iedereen mag trots zijn”, zei politievoorzitter Johann Kühme zaterdag.

De politie sluit kwaad opzet bij het incident uit.

[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.