Categorieën
Nieuws

Doden door Sandals Bahama’s: politie bevestigt dat drie Amerikaanse toeristen zijn omgekomen bij koolmonoxidevergiftiging

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

De drie Amerikaanse toeristen dood gevonden bij een all-inclusive Sandalenresort op de Bahama’s begin mei “stierf als gevolg van verstikking door koolmonoxidevergiftiging”, heeft de politie bevestigd.

Michael Phillips, 68, Robbie Phillips, 65, van Tennessee, en Vincent Chiarella, 64, van Florida, werden niet-reagerend gevonden op Sandalen Emerald Bay in Great Exuma op 6 mei

“We kunnen officieel bevestigen dat alle drie de slachtoffers zijn overleden als gevolg van verstikking door koolmonoxidevergiftiging”, zei de Royal Bahamas Police Force deze week in een verklaring aan de media. “Deze zaak wordt nog steeds actief onderzocht.”

De bron van het koolmonoxidelek blijft echter onduidelijk.

Robbie en Michael Phillips, twee van de slachtoffers die op 6 mei dood werden aangetroffen in Sandals Emerald Bay in Great Exuma, Bahama's.  Monsters van het paar en een inwoner van Florida die ook stierf, zijn voor onderzoek naar een Amerikaans laboratorium gestuurd.

Robbie en Michael Phillips, twee van de slachtoffers die op 6 mei dood werden aangetroffen in Sandals Emerald Bay in Great Exuma, Bahama’s. Monsters van het paar en een inwoner van Florida die ook stierf, zijn voor onderzoek naar een Amerikaans laboratorium gestuurd.
(Facebook/Thesandalslady)

WAT U MOET WETEN OVER KOOLMONOXIDEVERGIFTIGING, EEN STILLE DODENDER

“Ondanks aanvankelijke speculaties, hebben de Bahamaanse autoriteiten geconcludeerd dat de oorzaak een geïsoleerd incident was in een op zichzelf staande structuur met twee individuele kamers en op geen enkele manier verband hield met het airconditioningsysteem van het resort, eten en drinken, landschapsdiensten of kwaad opzet, “Sandals zei in een verklaring die eind mei werd verkregen door Fox News Digital.

Het zwembadgedeelte van het Sandals Emerald Bay resort.

Het zwembadgedeelte van het Sandals Emerald Bay resort.
(Foto door Dimitrios Kambouris/Getty Images voor sandalen)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

“Bovendien zijn er nu CO-detectoren geplaatst in alle kamers van Sandals Emerald Bay en hoewel dit in geen enkele Caribische bestemming waar we actief zijn, zullen detectoren worden geïnstalleerd in alle kamers in de hele portefeuille”, aldus de verklaring.

Het strand van het Sandals Emerald Bay resort.

Het strand van het Sandals Emerald Bay resort.
(Foto door Dimitrios Kambouris/Getty Images voor sandalen)

Donnis Chiarella, 65, de enige overlevende van het Sandals Bahamas-incident, werd ontslagen uit het HCA Florida Kendall Hospital in Miami nadat hij er enkele weken had doorgebracht.

[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.