Categorieën
Nieuws

Cyprus brengt gezichtsmaskers een maand nadat ze zijn afgedankt terug

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Cyprus beval de herinvoering van gezichtsmaskers om bestrijding van COVID-19 op woensdag, iets meer dan een maand na het schrappen van de vereiste, toen het aantal infecties opnieuw steeg.

De eis om een ​​gezichtsmasker te dragen in binnenruimtes wordt vrijdag van kracht, zei minister van Volksgezondheid Michalis Hadjipantela.

Gezondheidsexperts adviseerden de stap na een golf van infecties van mensen die niet de juiste voorzorgsmaatregelen namen, zei de Cypriotische functionaris na een kabinetsvergadering.

Cyprus had de masker dragen eis: in de meeste gebieden op 1 juni.

CALIFORNIA COUNTY HERSTELT BINNENMASKER MANDAAT

Andreas Raounas, 84, de eerste patiënt op het eiland, ontvangt van een verpleegster het vaccin van Pfizer BioNtech tegen de COVID-19, in een verzorgingshuis in Nicosia, Cyprus, zondag 27 december 2020. Cyprus is vandaag begonnen met het vaccinatieprogramma tegen COVID -19.  (Katia Christodoulou/Poolfoto via AP)

Andreas Raounas, 84, de eerste patiënt op het eiland, ontvangt van een verpleegster het vaccin van Pfizer BioNtech tegen de COVID-19, in een verzorgingshuis in Nicosia, Cyprus, zondag 27 december 2020. Cyprus is vandaag begonnen met het vaccinatieprogramma tegen COVID -19. (Katia Christodoulou/Poolfoto via AP)
(Katia Christodoulou/Poolfoto via AP))

Cyprus meldt niet meer dagelijkse infecties. Het had 10.879 nieuwe gevallen van COVID-19 gemeld voor de week die eindigde op 1 juli, vergeleken met 7.263 in de voorgaande week.

SHANGHAI, PEKING BESTEL NIEUWE RONDE VAN MASSA COVID-19 TESTEN

Een Los Angeles Metro-bus met een elektronisch display waarvoor een gezichtsmasker nodig is, wordt gezien terwijl de chauffeur op dinsdag 19 april 2022 uit een bushalte in Los Angeles vertrekt. Het besluit van een federale rechter om een ​​nationaal maskermandaat af te schaffen werd met gejuich ontvangen op sommige vliegtuigen, maar ook zorgen over de vraag of het echt tijd is om de bestelling te beëindigen die is veroorzaakt door de COVID-19-pandemie.  (AP Foto/Richard Vogel)

Een Los Angeles Metro-bus met een elektronisch display waarvoor een gezichtsmasker nodig is, wordt gezien terwijl de chauffeur op dinsdag 19 april 2022 uit een bushalte in Los Angeles vertrekt. Het besluit van een federale rechter om een ​​nationaal maskermandaat af te schaffen werd met gejuich ontvangen op sommige vliegtuigen, maar ook zorgen over de vraag of het echt tijd is om de bestelling te beëindigen die is veroorzaakt door de COVID-19-pandemie. (AP Foto/Richard Vogel)
(AP)

“De situatie is onder controle”, zei Hadjipantela.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Sinds het coronavirus voor het eerst werd vastgesteld op het eiland in maart 2020, zijn er 1.075 doden geregistreerd.

DEZE 4 JULI DOODT COVID NOG STEEDS HONDERDEN AMERIKANEN ELKE DAG

GRANTS PASS, OF - SEPTEMBER 09: (NOOT VAN DE REDACTIE: ALLEEN VOOR REDACTIE.) Een Oregon National Guardsman werkt samen met ziekenhuispersoneel bij een opnamestation in Three Rivers Asante Medical Center op 9 september 2021 in Grants Pass, Oregon.  Zoals veel ziekenhuizen in de staat, wordt Three Rivers Asante geconfronteerd met hun grootste COVID-19-golf van de pandemie, waardoor ze gedwongen zijn ruim boven hun capaciteit te werken.  (Foto door Nathan Howard/Getty Images)

GRANTS PASS, OF – SEPTEMBER 09: (NOOT VAN DE REDACTIE: ALLEEN VOOR REDACTIE.) Een Oregon National Guardsman werkt samen met ziekenhuispersoneel bij een opnamestation in Three Rivers Asante Medical Center op 9 september 2021 in Grants Pass, Oregon. Zoals veel ziekenhuizen in de staat, wordt Three Rivers Asante geconfronteerd met hun grootste COVID-19-golf van de pandemie, waardoor ze gedwongen zijn ruim boven hun capaciteit te werken. (Foto door Nathan Howard/Getty Images)
(Nathan Howard/Getty Images)

[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.