Categorieën
Nieuws

Bus valt in diep ravijn in Zuidwest-Pakistan, 19 . doden

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Een passagiersbus gleed van een bergweg en viel in een diep ravijn in hevige regen in zuidwesten van Pakistan op zondag, waarbij 19 mensen omkwamen en 12 anderen gewond raakten, zei een regeringsfunctionaris.

KOUDE DOODT 22 STUK IN AUTO’S IN ZWARE SNEEUW IN PAKISTAN RESORT

Mahtab Shah, assistent-beheerder van het district Shirani in de provincie Baluchistan, zei dat ongeveer 35 passagiers in de bus reisden. Hij zei reddingswerkers waren op zoek naar overlevenden in de wrakstukken van het vernielde voertuig en de omgeving.

MOSKEE GEBOMBARD IN NOORDWEST-PAKISTAN, MINSTENS 30 GEDOOD

Een man die gewond is geraakt bij een busongeluk in Dana Sar, provincie Khyber Pakhtunkhwa, wordt op zondag 3 juli 2022 behandeld in een ziekenhuis in Quetta, Pakistan. Een functionaris zei dat de passagiersbus van een bergweg gleed en 61 meter naar beneden viel. ) in een ravijn terechtgekomen bij hevige regen waarbij ten minste 18 mensen omkwamen en zo'n 12 anderen gewond raakten.

Een man die gewond is geraakt bij een busongeluk in Dana Sar, provincie Khyber Pakhtunkhwa, wordt op zondag 3 juli 2022 behandeld in een ziekenhuis in Quetta, Pakistan. Een functionaris zei dat de passagiersbus van een bergweg gleed en 61 meter naar beneden viel. ) in een ravijn terechtgekomen bij hevige regen waarbij ten minste 18 mensen omkwamen en zo’n 12 anderen gewond raakten.
((AP Foto/Arshad Butt))

Shah zei dat de bus blijkbaar te midden van de natte weg gleed zware regen en de bestuurder verloor de controle over het voertuig, dat ongeveer 61 meter in het ravijn viel.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Dodelijk verkeersongevallen komen veel voor in Pakistan vanwege een slechte wegeninfrastructuur en veronachtzaming van verkeerswetten, evenals slecht onderhouden voertuigen. Vorige maand kwamen 22 mensen om bij een soortgelijk ongeval toen een bus in een ravijn viel in het district Qila Saifullah.

[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.