Categorieën
Nieuws

Autoriteiten wenden zich tot toxicologisch laboratorium bij mysterieuze sterfgevallen van 21 tieners in nachtclub in Zuid-Afrika

[ad_1]

NIEUWEJe kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Zuid-Afrikaanse autoriteiten raadplegen een toxicologisch laboratorium nadat zondag 21 tieners dood werden gevonden in een nachtclub.

Zuid-Afrikaanse functionarissen bevestigden dat elk van de 21 overleden personen minderjarig was, waarbij de jongste 13 jaar oud was, volgens lokale media. minister van politie Bheki Cele sloot de theorie uit dat de doden waren veroorzaakt door een stormloop en vertelde verslaggevers op zondag buiten de nachtclub dat de slachtoffers geen uiterlijke tekenen van letsel vertoonden.

De resultaten van de toxicologische analyse zijn nog niet bekend.

Cele veroordeelde vervolgens de eigenaren van de nachtclub in Oost-Londen voor het toelaten van minderjarigen in de zaal en het blijkbaar schenken van alcohol. De Zuid-Afrikaanse president Cyril Ramaphosa herhaalde het sentiment en schreef in een verklaring dat de club “verboden” had moeten zijn voor de minderjarigen.

“Deze tragedie wordt nog ernstiger door haar optreden tijdens Jeugd maand – een tijd waarin we jonge mensen vieren, pleiten voor en kansen bevorderen voor verbeterde sociaal-economische omstandigheden voor de jeugd van onze natie, ‘voegde Ramaphosa eraan toe.

OORLOG IN RUSLAND ZAL EEN ‘VERBRIJDEND’ EFFECT HEBBEN OP VOEDSELSCHORT IN AFRIKA: ‘JE GAAT OVERHEDEN VALLEN’

Een lichaam is verwijderd uit een nachtclub in Oost-Londen, Zuid-Afrika, zondag 26 juni 2022. De Zuid-Afrikaanse politie onderzoekt de dood van minstens 20 mensen in een nachtclub in de kustplaats Oost-Londen zondagochtend vroeg.  Het is onduidelijk wat leidde tot de dood van de jongeren, die naar verluidt een feest bijwoonden om het einde van de winterschoolexamens te vieren.  (AP-foto)

Een lichaam is verwijderd uit een nachtclub in Oost-Londen, Zuid-Afrika, zondag 26 juni 2022. De Zuid-Afrikaanse politie onderzoekt de dood van minstens 20 mensen in een nachtclub in de kustplaats Oost-Londen zondagochtend vroeg. Het is onduidelijk wat leidde tot de dood van de jongeren, die naar verluidt een feest bijwoonden om het einde van de winterschoolexamens te vieren. (AP-foto)

Mensen staan ​​achter een politiecordon buiten een nachtclub in Oost-Londen, Zuid-Afrika, zondag 26 juni 2022. De Zuid-Afrikaanse politie onderzoekt de dood van minstens 20 mensen in een nachtclub in de kustplaats Oost-Londen zondagochtend vroeg.  Het is onduidelijk wat leidde tot de dood van de jongeren, die naar verluidt een feest bijwoonden om het einde van de winterschoolexamens te vieren.  (AP-foto)

Mensen staan ​​achter een politiecordon buiten een nachtclub in Oost-Londen, Zuid-Afrika, zondag 26 juni 2022. De Zuid-Afrikaanse politie onderzoekt de dood van minstens 20 mensen in een nachtclub in de kustplaats Oost-Londen zondagochtend vroeg. Het is onduidelijk wat leidde tot de dood van de jongeren, die naar verluidt een feest bijwoonden om het einde van de winterschoolexamens te vieren. (AP-foto)

Autoriteiten zeggen dat men dacht dat de tieners het feest vierden einde van school examens. Ten minste zes van de kinderen moesten zondag laat nog worden geïdentificeerd.

Lokale media zegt dat de eigenaar van de nachtclub, die nog moet worden genoemd, binnenkort kan worden aangeklaagd voor het schenken van alcohol aan minderjarigen.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE KRIJGEN

Onder de overledenen zijn negen meisjes en 12 jongens. De politie ontdekte 17 van de tieners die waren omgekomen toen ze zondag om ongeveer 4 uur ’s ochtends bij de nachtclub aankwamen, terwijl vier anderen later stierven in het ziekenhuis of op weg naar het ziekenhuis.[ad_2]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.